Wysłany: 5 Luty 2010, 10:47 Sprzedam komputer dla gracza
Witam
Mam na sprzedaz idealny komputer dla osoby lubiacej pograc we wszystkie najnowsze tytuly.
Konfiguracja:
Procesor: AMD Athlon64 X2 4200+
Płyta główna: GIGABYTE GA-MA69VM-S2
Karta Graficzna: GIGABYTE GeForce 8600GT 512MB GDDR2
Pamięć RAM: GOODRAM 2048mb DDR2 800Mhz
Zasilacz: Tracer HellFire 450W silent PFC 12cm
Dysk Twardy: Seagate Barracuda 500GB SATA 16mb
Napęd: Nagrywarka DVD LG
Bez problemu można w nim pograć w takie tytuły jak:
Half Life 2 (ep1,ep2)
CoD MW2
Fear 2
The Sims3
Star Wars The Force Unleashed
Crysis Warhead
Assassins Creed
Dragon Age Origins
Batman Arkham Asylum
Resident Evil 5
Wszystkie wymienione wyżej gry testowane były na prezentowanym państwu sprzęcie przeze mnie w rozdzielczości 1440x900 w ustawieniach graficznych średnich bądź najwyższych.
Komputer za 1000zl? Tak, kupisz nowy, ale bez karty graficznej tylko ze zintegrowanej, nie musze chyba mowic co to oznacza, poza tym:
1000-700=300
Jak juz pewnie zauwazyles miedzy 1000, a 700 jest pewna roznica. Znajdziesz taniej? Powodzenia. Od pewnego czasu sledze allegro i wlasnie w takich cenach chodza te komputery, ba, niektorzy nawet zycza sobie za nie wiecej Takze prosze Cie, nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz, lub chociaz zorientuj sie 'na' danym rynku
Nie, mam znajomego w sklepie komputerowym Za 1000zl nic dobrego z grafika nie zlozysz, zaufaj mi. Swoja droga temat do zamkniecia, komputer zostal sprzedany na allegro za 730zl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum