masz masz!! pamiętaj wujek zawsze wspiera siatkówkę!! a tak na serio to faktycznie w tym naszym mieście cieniutko z siatkówką - myślę o profesjonalnej drużynie.... Chodząc na mecze PLS a chodzę kiedy tylko mam czas, widzę wiele osób które mają tzw. warunki i możliwości i na tym się kończy bo nie mają szans na ich rozwijanie, niestety.
_________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz... one przyjdą same
jakies 2 lata temu, jak jeszcze bylem w liceum probowalismy z kolegami zalozyc w Prudniku druzyne w siatke (mozliwe ze na forum sa jeszcze te wpisy). Troche zesmy pochodzili, podzwonili i udalo nam sie spotkac z pewnymi ludzmi. Wtedy jedyna hmm... sekcja ktora moglaby sie tym zajac bylo Zarzewie, pogadalismy ale wszystko stanelo na niczym z powodu ktory zostal juz tutaj wymieniony: pieniadze, brakowalo by ich na trenera, wyjazdy, hale, sedziow itp. Nie wiem jak byloby teraz, sprobowac zawsze mozna, a noz tym razem sie uda.
Witam
Towarzystwo "Głuchołaska Siatkówka" Juvenia Głuchołazy poszukuje dziewcząt z roczników 1993 i młodszych, chcących trenować i grać w zespole juniorek, który od najbliższego sezonu rozgrywkowego będzie występował w Opolskiej Lidze Juniorek.
Osoby zainteresowane proszone są o kontakt z trenerem zespołu telefonicznie: 602 249 742, lub mailowo: andy67@onet.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum