Wysłany: 4 Czerwiec 2009, 07:27 Szokująca wystawa w muzeum ziemi prudnickiej
Wczoraj byłem na wernisażu wystawy:kreator kreacja-autokreacja Lidi Sztwiertni autorki rzeźb odlewów w brązie.Anioły są nagie obnażone z widocznymi narządami rozrodczymi.Pomimo to nie czuję się zgorszony ,a nawet zlepszony.Sztuka dobra pozytywnie szokuje.Anioły Sztwiertni są bardziej ludzkie,intymne zmysłowe.Zachęcam do oglądania.Autorka opowiadała o swoim warsztacie a na wstępie wykonała "striptiz"przeobrażając się z hutnika odlewnika w czarującą kobietkę w kolorowej sukience.Proszę o opinie o wystawie ,temat kontrowersyjny jest.....Do nabycia jest katalog wystawy.
słyszałam cośo tym, ale jednak nie sądzę, by bylo cos w tym złego.
kazdy ma jakas wyobraźnię. jeden bujną, a drugi jest całkowitym realistą.
co widać na rzeźbach.^_^
przecież nikt tak na serio nie wie jak anioły wygladaja
z Tym szokiem to przesada to Twórczość taka czy inna z resztą "narządy rozrodcze" każdy ma wiec to na pewno nie szokuje bynajmniej młodzież... osobiście bardziej mnie przerażają 13 latki opowiadające sobie dziś spałam z tym a wczoraj z tamtym....
_________________ „One... two...Freddy's coming for you.
Three... four...Better lock your door.
Five... six...Grab your crucifix.
Seven... eight...Gonna stay up late.
Nine... ten...Never sleep... again.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum