A dało by się założyć jakąś stronke prudnicką i tam dawać jakieś fotki i śmieszne zdjęcia przez znas zrobione.. bo też bym miłą chęcią bym coś po pstrykał he he i nie raz miałem okazje wypaioną fote strzelić tylko gdzie miałbym to umieścić , a tak to możemy coś razem ździałać .... pozdrO.
kiedyś instrókcja bucket byla czytelna mozna bylo powiększyc okienka .teraz jest niezrozumiale.zupełnie.Nadal niewiem jak to robic.A mam co zaprezentowac .konto mam przekroczone 2 mb.
Kiedyś jak jeszcze nie było tego elewatora, który oszpecił panoramę Prudnika, widok z klasztoru był nieporónanie piękniejszy. Była w niej (panoramie) zagadka, co widać na zdjęciu. Gdzie w Prudniku jest kościół o dwóch wieżach?
[ Dodano: 1 Luty 2010, 21:45 ]
1 sza wersja jest wieksza,to dziewczyna marzeń
http://xs.to proste i niezawodne.A do photobucket rejestracja kosztuje w dolarach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum