Wysłany: 3 Marzec 2010, 12:59 który lokal w Prudniku dobrze organizuje wesela ???
Witam wszystkich forumowiczów:) tak jak w temacie postu - chciałabym się dowiedzieć w którym lokalu w Prudniku można zorganizować wesele z klasą ( tzn. pyszne jedzonko i dobry poziom organizacji i obsługi ) oraz w rozsądnej cenie. Właśnie wraz z Narzeczonym przymierzamy się do organizacji wesela w 2011 roku i każda Wasza opinia będzie dla Nas cenna. Jeżeli Ktoś z Was był rozczarowany organizacją przyjęcia w którymś z prudnickich lokali lub miał takowe wieści od znajomych to również proszę o informację.
Wysłany: 4 Marzec 2010, 09:41
Czy w rachubę wchodzi tylko Prudnik??? Ja bym polecała Biały Dom w Wierzbięcicach. Byłam na wielu weselach, ale tam było idealnie, pod każdym względem. Miła obsługa, dobre jedzenie (pod dostatkiem) i w dodatku super orkiestra.
Wysłany: 4 Marzec 2010, 11:14
Hej:) Dzięki serdeczne za odzew w wyborze lokalu biorę pod uwagę poza Prudnikiem także okoliczne miejscowości i dziękuję również za opinię na temat Białego Domu, też się nad tym zastanawiałam. A pytam o Prudnik, gdyż z Narzeczonym mamy sentyment do naszego miasteczka I fajnie jakby tutaj udało się zorganizować wesele o którym marzymy ( oczywiście niedrogo . Niedługo ,na urlopie urządzamy tour po lokalach, dlatego proszę Was Forumowicze o dalsze opinie. Za dotychczasowe opinie serdecznie dziękuję Pozdrawiam Wszystkich
Wysłany: 5 Marzec 2010, 13:29
Chcemy się wbić tak na II poł. 2011 lub początek 2012, myślę, że jest to w miarę realny okres. data raczej wyjdzie w praniu po wizytach w kościele i lokalach ... A co myślicie na temat poziomu organizacji imprez np. w Restauracji Parkowa lub w Canadzie- miałam tam półmetek , ale to było szmat czasu temu, nie wiem, czy jest tam tak samo, czy coś się zmieniło Pozdrawiam !
W Parkowej jak zawsze ,ten sam ciekawy wystrój,trochę nieułożony jak na wesele.W Canadzie niestety ciągle tak samo,trochę inne kolory niż kilka lat wcześniej,ale chyba dalej bez klimatyzacji,a w lecie to koszmar.Obsługa i bufet w Canadzie bez narzekań.W Oazie ponoć głównie "elita" bawi ,więc jeśli chodzi o cene zabawy proszę negocjować z szefostwem. Nowy hotel więc pewnie ładny wystrój. W Prudniku to tylko tyle,poza Prudnikiem ponoć fajnie w Laskowicach koło łódki.
HMMM...też czegoś będę szukała jak będziesz coś wiedziała jakie ceny gdzie z czym i bez czego kliknij...będę miała o tyle mniej biegania. Coś mi się obiło o uszy że w Pokrzywnej i w Jarnołtówku mają wolne terminy na 2011 a nawet na koniec 2010...ale nie sprawdziłam jeszcze tego-ciągle czasu i brak. Pozdrawiam i życzę udanych łowów.P. S. W Canadzie miałam stype 5 lat temu i rok temu-nic się nie zmieniło...jedzenie takie sobie, no ale cena dobra, jeśli chodzi o obsługę to hmmm....nie powiem że nie miła ale stanowczo za mało osób obsługujących....jedni kończą już jeść a inni muszą obyć się zapachem.
Na obuwniku remontowany jest hotel-nareszcie...i sala weselna też ma tam być...
Wysłany: 28 Kwiecień 2010, 22:30 Biały Dom w Wierzbiecicach
Witam.
W czerwcu br. mam wesele w Białym Domu w Wierzbiecicach.
Salę zamawiałam jeszcze w styczniu 2009r i w umowie została podana kwota 170zł (osoba) + 10% ( możliwości podniesienia ceny ).
Orientuje się może ktoś jaka obecnie jest w tej sali cena za osobę oraz jak ogolnie wyglada tam wesele ?? Czy ludzie są zadowoleni, jaki jest klimacik itd itp...
Bardzo prosze o odpowiedz.
Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum